Miyory.kgmDiepwaterpompGebruiks-, reparatie- en onderhoudsinstructies

  • vrijgavetijd:2023-04-23 08:10:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:248
  • Korte omschrijving:

    Miyory.kgm,   Oorzaken: er is lucht- of gasaccumulatie in de waterinlaatpijp van de pomp, of de bodemklep is niet strak gesloten, d

Artikel inhoud

   Oorzaken: er is lucht- of gasaccumulatie in de waterinlaatpijp van de pomp, of de bodemklep is niet strak gesloten, de verpakking van de vacuümpomp lekt serieus, en de klepklep of klepklep is niet strak gesloten.

   belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.

Miyory.kgm   goudpannen en ijzerzand winnen.

   Onderdompelbare modderpomp Gebruik ultrasone methode om te detecteren of er cavitatie in de dompelbare modderpomp is. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen vaak betere meetresultaten bij gebruik.

Chambas.kgm   Meestal doen we dat. Ik weet niet hoe de pomp te kiezen wanneer we het kopen. In feite hoeven we alleen de juiste apparatuur te kiezen op basis van onze eigen gebruiksbehoeften wanneer we ervoor kiezen. Het Als we het gebruiken,Miyory.kgmDiepwaterpomp, is de stroom klein.

   Zorg ervoor dat de servicetijd wordt verlengd wanneer deze wordt gebruikt. We weten allemaal dat de dompelmestpomp zijn structuur moet optimaliseren om aan de vereisten van gebruik te voldoen omdat het medium dat het transporteert relatief speciaal is. De structuur is geoptimaliseerd om

   Soms wordt geconstateerd dat er onvoldoende vloeistoftoevoer is bij het gebruik, dus wat zijn de redenen voor deze situatie en hoe ermee om te gaan.


Miyory.kgmDiepwaterpompGebruiks-, reparatie- en onderhoudsinstructies



   De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt,Miyory.kgmHH-modderpomp, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.

   Ik wil graag met u praten over de problemen waar aandacht aan moet worden besteed bij het gebruik van diepwaterpompen.

   Bevorder de continue uitbreiding van de verkoopnetwerkgroep.

Zeer aanbevolen   de waterleiding moet kort zijn en de cavitatietoelage van de inrichting moet groter zijn dan die van de pomp. Bij het transport van residuen met een hoge gewichtsconcentratie wordt aanbevolen de installatiemethode voor omgekeerde lading te gebruiken.

De sible drijfmestpompen worden hoofdzakelijk gebruikt in mijnbouw, metallurgie,Miyory.kgmPomp voor boorvloeistof, kolen, elektrische energie en andere industrieën om corrosieve vaste deeltjesmest te vervoeren. Op het gebied van de chemische industrie worden bijvoorbeeld corrosieve gemengde pasta"s van chemische kristallen getransporteerd. Elektrische asverwijdering, het vervoer van de mest van de kolenwasinstallatie, enz.

   De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest


Miyory.kgmDiepwaterpompGebruiks-, reparatie- en onderhoudsinstructies



   Nadat de dompelbare modderpomp de fabriek verlaat, is er over het algemeen alleen uitgaande kabel, en moet de gebruiker het afzonderlijk verbinden tijdens installatie. Als de verbinding verkeerd is, zal dit de normale werking van de pomp ernstig beïnvloeden, dus we moeten de juiste stappen volgen om verbinding te maken.

nieuw product   Potentieel is handig en flexibel. Het is gemakkelijk te bedienen. Het kan worden bediend door een dwaas die de voeding inschakelt onder onderdompeling; Het heeft een breed scala aan toepassingen. In veel gevallen behoort het tot een draagbaar werkstation, dat overal naartoe kan worden gebracht, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.

   Er zijn veel redenen voor oververhitting van de motor. Het kan zijn omdat de voedingsspanning te hoog is, of er is een probleem met de waterpomp of de motor zelf.

   Superieure, volledige bescherming s, redelijke structuur, geschikte installatie en hoge kostenprestaties.

Miyory.kgm   Het zal branden. Als er een verwarmingsprobleem in gebruik is, kunt u verwijzen naar de volgende redenen.

   Dus het heeft een proces

   Op deze manier kan een glad oppervlak op het oppervlak worden gevormd.

WafelNameOverige productinformatie
  • Stad TangshanHydraulische mobiele instapbrugTips voor bedrijfsactiviteiten

    Stad TangshanHydraulische mobiele instapbrugTips voor bedrijfsactiviteiten

  • Albuquerque.kgmPrijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformKies ook zorgvuldig

    Albuquerque.kgmPrijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformKies ook zorgvuldig

  • Beuhatuf.kgmKleine automatische liftWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaa

    Beuhatuf.kgmKleine automatische liftWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaa

  • Dongshengworld.kgmVast elektrisch hydraulisch hefplatformDe juiste manier om te oordelen

    Dongshengworld.kgmVast elektrisch hydraulisch hefplatformDe juiste manier om te oordelen

  • Bekeschsaba.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWaardegevoelige materialen

    Bekeschsaba.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWaardegevoelige materialen

  • FrankrijkHydraulisch hefplatform met schaarvorkIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelin

    FrankrijkHydraulisch hefplatform met schaarvorkIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelin

  • Roma.Hydraulisch hefplatformToepassing in de lichte industrie

    Roma.Hydraulisch hefplatformToepassing in de lichte industrie

  • Roma.Vast hefhydraulisch platformDe oorzaak van slijtage begrijpen en gemakkelijk repareren

    Roma.Vast hefhydraulisch platformDe oorzaak van slijtage begrijpen en gemakkelijk repareren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!